B2B MARKETING

Pokažite se potencijalnim klijentima

B2B ilustracija

B2B MARKETING

Ako su vaši klijenti druge firme, tada koristimo B2B marketing pristup.

Kao što ime sugerira, B2B (business-to-business) marketing odnosi se na marketing proizvoda/usluga usmjeren prema drugim firmama. Sadrži nekoliko ključnih razlika u odnosu na B2C (business-to-consumer) marketing koji je usmjeren prema potrošačima.

B2B marketinški sadržaj obično je više informativan i jasan od B2C-a. To je zato što se odluke o poslovnim kupnjama, u odnosu na odluke potrošača, temelje više racionalnom odlučivanju nego na emocijama.

U osnovi, B2B marketing uključuje izgradnju vrijednih odnosa kako bi se garantirali trajni klijenti – važan cilj svake firme, bilo da je riječ o velikoj firmi ili manjoj startup firmi.

Naš cilj je djelovati kao katalizator rasta za naše klijente i pomoći im u privlačenju novih klijenata i njegovanju odnosa s postojećim klijentima.

marketinški alati

Pomažemo firmama da dosegnu što više kvalitetnih potencijalni kupaca koristeći jedan ili više marketinških alata:

Content marketing

Upoznat ćemo se s vašim poslovanjem, ciljevima, konkurencijom. Da bismo mogli biti ambasadori vašeg brenda, moramo dobro baratati materijom vašeg poslovanja.

Upravljanje društvenim mrežama

Za vas kreiramo objave na platformama društvenih mreža te komuniciramo s posjetiteljima na dnevnoj bazi. Vlasnici firmi imaju veću sklonost poslovati s firmama koje prate putem društvenih mreža.

Oglašavanje na društvenim mrežama

Za vas kreiramo oglasne kampanje i plasiramo ih na društvene mreže od vašeg intresa (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube).

Google oglasi

Google oglašavanje postalo je neizostavan dio svake promocije. Ciljamo vaše potencijalne klijente u trenutku dok pretražuju vaš proizvod na internetu.

Email marketing

Jedan od najučinkovitijih alata u B2B marketingu je redovno slanje newslettera na vašu bazu klijenata. Radimo na prikupljanju novih potencijalnih klijenata prikupljajući „leadove“.

Dizajn web stranica

Pomažemo vam u izradi internet stranice koja prodaje.

Brošure, Letci, Plakati, Vizitke

Ne smijemo zanemariti niti tiskane materijale koji još uvijek imaju veliku ulogu u jačanju vašeg brenda.

Prisutnost na važnim događanjima

Za vas pripremamo nastup na konferencijama, sajmovima itd. a  to  podrazumijeva pripremu štanda, letaka, prezentacije i sl.

Tradicionalni marketing

Oglašavanje putem TV, radija, billboarda itd. igra važnu ulogu u izgradnji vaše prepoznatljivosti. Za vas pripremamo kreativno rješenje i vršimo zakup medija.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Primajte obavijesti o aktualnostima iz svijeta marketinga!

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama


    hrCroatian