CONTENT MARKETING

Stvaramo sadržaj koji priča vašu priču.

content marketing NOVI POSJETITELJI

ZAŠTO CONTENT MARKETING

Pod content marketingom podrazumijevamo sav sadržaj koji vezujemo uz vaš proizvod ili uslugu.
Ako želite da vaša web stranica ostvari vaše prodajne ciljeve, ona mora sadržavati kvalitetan sadržaj koji je ujedno prilagođen tražilicama. Sadržaj je glavni razlog zašto će itko ikad posjetiti vašu web stranicu.
Osigurajte pravi sadržaj, u pravom trenutku, za pravog korisnika!

ISTA PRIČA - RAZLIČITI FORMATI

Pisanje blogova

Postanite pouzdan savjetnik za svoje postojeće i potencijalne klijente! Pišemo zanimljiv sadržaj od interesa za vaše potencijalne klijente, objavljujemo ga i pratimo kako promet dolazi na vašu internet stranicu. Razmislite o temama koje su najvažnije vašim trenutnim klijentima. Pružite poslovne savjete, povratne informacije o trenutnim trendovima ili vijestima o vašem poslovanju. Objavljujući kvalitetan sadržaj pružate vašim klijentima uvid u vašu stručnost. Jednostavno navedite temu, a mi ćemo kreirati kvalitetan sadržaj. Ne znate o čemu pisati? Nema problema. Smislit ćemo teme umjesto vas. Može li lakše od ovoga?

Nativno oglašavanje

Nativno oglašavanje je pisanje relevantnog i vrijednog sadržaja u svrhu poticanja potrošača da učini nekakvu radnju, npr. kupi proizvod i sl. To je oblik marketinga koji donosi dodatnu vrijednost čitatelju, umjesto da ga samo bombardiramo prodajnim porukama. Kreirati ćemo članke koji obrađuju srodnu temu i diskretno preporučiti vašu uslugu a zatim ćemo ih plasirati na brojne portale i proširiti vijest o vašem proizvodu/usluzi.

Objave na društvenim mrežama / Newsletteri

Bez obzira u kojem se formatu obraćamo vašim klijentima, uvijek kreiramo kvalitetan i privlačan sadržaj. Bez obzira želite li iskomunicirati novi proizvod, novu pogodnost, novu adresu ili nekakvu pogodnost, sadržaj ćemo prilagoditi vašoj ciljanoj skupini i mediju koji koristimo.

Kako mi to radimo

01

Istražujemo sadržaj

Prije nego krenemo u kreiranje sadržaja, upoznati ćemo se s industrijom u kojoj poslujete, istražiti informacije i trendove.

02

Ključne riječi

Istražujemo koje ključne riječi pretražuju kupci vaših proizvoda. Ključne riječi su ono što će kupca dovesti do vašeg sadržaja.

03

Pišemo sadržaj

Kreiramo sadržaj koji je kvalitetan i atraktivan. Vodimo računa o strukturi teksta, dužini teksta i čitljivosti.

04

Optimiziramo sadržaj

Tekst optimiziramo za tražilice ubacujući ključne riječi na potrebna mjesta, ubacivanjem linkova i prilagođavanjem različitim uređajima.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Primajte obavijesti o aktualnostima iz svijeta marketinga!

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama


    hrCroatian