fbpx

EMAIL MARKETING

Poboljšajte svoje poslovne rezultate još danas

email marketing

EMAIL MARKETING

Email marketing način je promocije proizvoda ili usluga putem e-maila.

Slanje email poruka (newslettera) efikasan je način komunikacije vaših pogodnosti i posebnih akcija koje nudite potencijalnim ali i postojećim kupcima. Također je odličan kanal edukacije i zadržavanja „top of the mind“ pozicije u svijesti vaših korisnika. Jer kupci su skloni odabrati usluge firme s kojom su u kontaktu i već imaju izgrađen odnos.

Osim što je osnovni kanal marketinške komunikacije, email marketing je odličan i u:

Kako mi to radimo

01

Lista primatelja

Da biste mogli provoditi email kampanje potrebno je skupiti pretplatnike koji će biti prijavljeni na vašu newsletter listu. Listu sastavljamo od kontakata koje već imate ili ih privlačimo putem internet stranice, društvenih mreža i ostalih kanala komunikacije.

02

Pisanje sadržaja poruke

Email poruke sastavljamo na način da privučemo klijentovu pozornost i potaknemo željenu akciju. Zatim kreiramo vizualno rješenje email poruke. Vizual email poruke mora biti atraktivan da bi privukao čitateljevu pozornost.

03

Slanje na listu primatelja

Poruke šaljemo na željenu bazu klijenata. Vodimo računa o naslovu poruke, važnim elementima kao što su logotip, kontakt informacije, linkovi itd.

04

Praćenje rezultata

Nakon svakog slanja newslettera, primiti ćete izvještaj o tome koliko je primatelja otvorilo poruku, koliko je njih posjetilo internet stranicu itd.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Primajte obavijesti o aktualnostima iz svijeta marketinga!

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama