izrada web stranice

Posjetitelji vaše web stranice su vaši potencijalni klijenti

izrada web stranice

Zašto vam je potrebna web stranica?

Zamislite samo koliko ljudi koristi internet! Oni odlaze na internet da bi pronašli ono što im treba i što ih zanima. Vaša web stranica je prvo mjesto gdje će vaši kupci otići da pronađu vaše proizvode, usluge i saznaju o vašem poslovanju. Web stranica omogućuje vam da:

Potrebna vam je web stranica? Ili ažuriranje postojeće?

Prijavite se putem linka dolje!

KAKO VAM WEB STRANICA POMAŽE U PRODAJI

Google

Danas svi posežemo za Googleom kada tražimo potrebne proizvode i usluge. Vaša stranica, ako je dobro napravljena i održavana, imati će mogućnost pozicionirati se visoko u rezultatima Google pretraživanja. Tako ćete privući nove kupce koji traže vašu vrstu usluge.

Online oglašavanje

Ako imate web stranicu u mogućnosti ste doseći ciljanu publiku putem online oglasa. Ciljana publika su oni korisnici interneta koji će najvjerojatnije kupiti vaš proizvod. To se postiže pomoću Google Ads-a, oglasa na društvenim mrežama i portalima.

Email marketing

Putem web stranice moći ćete prikupljati email adrese vaših potencijalnih kupaca. Oni će se samostalno prijaviti na vašu mailing listu, a vi ćete imati kontakte za buduću promociju – slanjem newslettera.

Kontakt forma

Dobre web stranice imaju kontakt formu gdje posjetitelj može ostaviti svoje kontakt podatke (telefon ili email). Vi te podatke primate na vašu email adresu i u mogućnosti ste potencijalnog kupca kontaktirati čim primite njegove podatke.

Blog

Na svojoj web stranici možete redovno objavljivati novi sadržaj i mijenjati postojeći. To se često radi u obliku blogova ili case study / studija slučaja. Na ovaj način pokazujete svoju ekspertizu i pomažete da se vaša stranica bolje pozicionira među rezultatima Google pretraživanja.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Primajte obavijesti o aktualnostima iz svijeta marketinga!

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama


    hrCroatian