Marketing agencija za mala i srednja poduzeća

Zovem se Edita Gombović i ja sam poput vas, netko tko želi svoje znanje i iskustvo iskoristiti za stvaranje nečega kvalitetnog i uspješnog. Nakon 16 godina rada u marketingu na vodećim pozicijama i s vodećim brandovima odlučila sam svo svoje znanje iskoristiti da omogućim svojim klijentima rast i uspjeh. 

Uživajte u bitnim stvarima a brigu o marketinga prepustite nama! Sada svoje vrijeme možete posvetiti obavljanju svoje osnovne djelatnosti ili uživajući s vašim najmilijima, a marketing prepustite stručnjacima s tog područja. Tako ćete biti sigurni da će sve biti odrađeno kako treba.

LeadMarketing agencija je osnovana kako bi vama omogućila da uz pomoć suvremenih marketinških kanala podignete svijest o svom brendu, privučete više klijenata i na kraju povećate prodaju.

Nekada je bilo dovoljno staviti reklamu na TV u udarnom terminu, poslije Dnevnika, i za to izdvojiti izdašan budget. Ali ta su vremena srećom zauvijek prošla. Marketing više ne mora biti niti skup niti nedostižan. Online marketing omogućio je svim tvrtkama da ostvare lakši pristup potencijalnim klijentima. Upravljajući web stranicama, društvenim mrežama, oglašavanjem na Googleu, slanjem e-mail poruka (newslettera) pomažemo vam da osnažite svoju poziciju na današnjem sve konkurentnijem tržištu.

Edita Gombović
Edita Gombović, vlasnica LeadMarketing agencije

Marketing za sve

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, smjer Marketing, radila sam za vodeće svjetske i domaće brendove: VISA, MasterCard, American Express, BMW, Zagrebačka banka, PBZ Card. Tijekom godina naučila sam alate i tehnike potrebne za uspješan, a pristupačan marketing. Postala sam strastvena dajući savjete malim tvrtkama o njihovom marketingu i sretna sam kad vidim kako njihov posao raste.

Jasno mi je da za mnoga poduzeća marketing često može pasti u drugi plan. Ali to ne mora biti tako. Čvrsto vjerujem da tvrtke svih oblika i veličina trebaju imati pristup marketinškim alatima, znanju i ekspertizi koja im je potrebna za rast. Jer bez marketinga možete imati najbolji proizvod, ali ako nitko ne zna za njega, sav trud je uzaludan.

LeadMarketing je dio Gomb.Ing-a

1990. godine je moja majka, Ružica Gombović, pokrenula firmu naziva GOMBING te uspješno poslovala do svoje mirovine. Tadašnji GOMBING se bavio trgovinom na malo a majka je vodila lanac trgovina mješovitom robom. U GOMBINGU sam i ja radila preko ljeta i naučila prve tajne prodaje. Ako želiš nešto prodati, izloži to na vidljivo mjesto tako da svaki kupac ima priliku to vidjeti. Ako se neki proizvod dobro prodaje, dodatno ga istakni pa ćeš privući još kupaca. Nije li to marketing? Uz marketing, svako poslovanje može biti uspješnije, bez obzira radilo se o trgovini na malo ili financijskoj korporaciji. Svi trebaju marketing.
Nakon što sam odlučila pokrenuti svoj posao, izbor naziva firme bio je jednostavan i lak, Gomb.Ing. 

Naš tim se sastoji od stručnjaka s područja wordpressa, dizajna i digitalnih marketinških alata. Za vas ćemo kreirati marketinšku strategiju prilagođenu vašem poslovanju i potrebama kako bi osigurali izvrsne rezultate.

Marketing prepustite nama, a mi ćemo se pobrinuti za detalje. Možemo jamčiti da će naše usluge povećati internetski angažman vaše tvrtke i najvažnije, prodaju i zadovoljstvo kupaca.

 

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Primajte obavijesti o aktualnostima iz svijeta marketinga!

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama