SEO OPTIMIZACIJA

Poboljšajte rangiranje vaše internet stranice na Googleu

SEO ilustracija

SEO OPTIMIZACIJA

SEO (Search Engine Optimization) moćan je alat za što bolje pozicioniranje vaše internet stranice na rezultatima Google pretraživanja i ostalim tražilicama.

Cilj optimizacije je poboljšanje prometa koji dolazi na vašu internet stranicu. To se postiže mijenjanjem sadržaja i drugih aspekata internet stranice.

Provodi se u dva oblika:

  • On page optimizacija – Optimizacija na internet stranici
  • Off page optimizacija – Optimizacija van internet stranice..

On page optimizacija – Optimizacija na internet stranici

Kako biste se bolje pozicionirali na internetu najprije moramo analizirati ključne riječi koje pretražuju vaši potencijalni klijenti. Koristimo vaše podatke o tome koje su vaše najvažnije ključne riječi, a zatim taj popis proširujemo provjeravanjem tog popisa u bazama podataka stvarnih pretraživanja ključnih riječi. Ovo istraživanje omogućava nam ciljanje pravih ključnih riječi koje će zapravo dovesti korisnike na vašu internet stranicu.

S ključnim riječima odabranim za vašu internet stranicu mijenjat ćemo sadržaj tako da na važna mjesta uključujemo važne ključne riječi (kao što su Meta oznake, naslovi, linkovi URL-a, tekst Alt). To omogućava tražilicama da pronađu vaše web mjesto za vaše odabrane ključne riječi. Također ćemo pratiti pretraživanja vezana uz ključne riječi i davati preporuke za dodatne teme koje treba uključiti na vašu internet stranicu kako bi se povećao promet.

Off page optimizacija – Optimizacija van internet stranice

Optimizacija van veše internet stranice odnosi se na izgradnju veza s povezanim internet stranicama. Dolasci na vašu internet stranicu preko drugih internet stranica od vitalnog je značaja za visoko rangiranje na tražilicama. Prikupljamo linkove na vašu internet stranicu iz različitih izvora i – iz priopćenja za javnost, blogova, članaka i drugih izvora.

Izgradnja veza je najteži i dugotrajan proces optimizacije, ali se mora neprekidno raditi kako biste bili ispred konkurencije.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

Primajte obavijesti o aktualnostima iz svijeta marketinga!

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama


    hrCroatian