VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU

Iskoristite bespovratna sredstva za rast svog poslovanja

vaučeri za digitalizaciju

VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja dodjeljuje bespovratna sredstva za mikro, mala i srednja poduzeća kako bi povećala razinu digitalne zrelosti ovih poduzeća.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se u iznosu do 19.980 eura.

Vaučere je moguće realizirati samo kod agencija koje su prošle kontrolu Ministarstva i kao takve uvrštene u Katalog pružatelja usluga.

LeadMarketing agencija (Gomb.Ing) uvrštena je u Katalog pružatelja usluga i to u dvije kategorije:

Tri su roka za podnošenje projektnih prijedloga:

  1. rok od 1. lipnja 2023. do 7. srpnja 2023.
  2. rok od 1. studenog 2023. do 1. prosinca 2023. godine
  3. rok od 1. ožujka 2024. do 1. travnja 2024. godine.

KAKO VAM LEADMARKETING MOŽE POMOĆI

Vaučeri za DIGITALNI MARKETING dodjeljuju se u iznosu do 9.990 eura. Možete ih iskoristiti za upravljanje društvenim mrežama i edukaciju vaših zaposlenika kako da samoostalno upravljaju društvenim mrežama. Također  prihvatljivi su troškovi izrade web stranice i obuka djelatnika kako administrirati web stranicu.

Vaučeri za POBOLJŠANJE DIGITALNIH VJEŠTINA dodjeljuju se u iznosu od 9.990 eura, odnosno do 1.000 eura po zaposleniku. Ovim iznosom možete financirati obuku svojih zaposlenika kako da samostalno vode internetsko oglašavanje (Google Ads, Facebook i Instagram) te kako da samostalno administriraju web stranicu.

KAKO DO VAUČERA

Uvjeti natječaja

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja je na svojoj web stranici objavilo UVJETE natječaja i KATALOG pružatelja usluga. LeadMarketing (Gomb.Ing) je uspješno prošla sve provjere Ministarsva te smo uvršteni u Katalog.

Prijava

Da biste se prijavili na natječaj potrebno je prikupiti svu propisanu dokumentaciju koja uključuje i službenu ponudu agencije. Kontaktirajte nas za ponudu!

Pokrenimo suradnju

Ne propustite ovu iznimnu priliku za realizaciju bespovratnih sredstava! Tu smo da vaše poslovanje pokrenemo u smjeru uspjeha. Popunite kontakt obrazac i uskoro ćemo biti uz vas.

Spremni za rast vašeg poslovanja?

Kontaktirajte nas i upoznajte svoj novi marketing odjel.

Ostanimo u kontaktu!

info@leadmarketing.eu
+385 98 370429

Usluge
Blog
O nama